header banner
Default

El valor de ganar es de dos millones de dólares


  • Chancer heeft met de presale $1,99 miljoen opgehaald

  • De presale zou kunnen profiteren van een verbeterd crypto-sentiment, aangezien BTC zich herstelt naar $27.000

  • Chancer heeft in de toekomst een winst van meer dan 10x.

Chancer heeft meer dan $1,99 miljoen opgehaald in een presale waarin het eerste gedecentraliseerde gokplatform werd verwelkomd. Omdat gokken een van de snelstgroeiende sectoren is, heeft het vooruitzicht om dit naar blockchain te brengen, investeerders enthousiast gemaakt. Dit komt wanneer cryptocurrencies consolidaties ondergaan als gevolg van marktturbulentie. Bitcoin heeft zich boven de $27.000 hersteld, wat hoop geeft op een mogelijke heropleving. De cryptocurrency was eerder gedaald tot onder de $25.000. Het herstel in de toonaangevende cryptovaluta zou het sentiment voor risicovolle activa kunnen stimuleren, wat Chancer ten goede zou komen.

Waarom Bitcoin deze week stijgt

Bitcoin is de afgelopen week ruim 7% gestegen, dankzij het verbeterende marktsentiment. Het sentiment weerspiegelt de verwachting dat de Fed de renteverhogingen tijdens de bijeenkomst van 20 september zal onderbreken.

Beleggers hebben hun verwachtingen gebaseerd op de inflatie van 13 september, die liet zien dat de prijzen afkoelden. Hoewel de consumentenprijsindex in augustus met 3,7% steeg ten opzichte van 3,5% in juli, daalde de jaarlijkse kern-CPI. De kern-CPI, die de inflatie en de minder volatiele voedingsmiddelen en energie meet, steeg met 4,3% ten opzichte van de vorige 4,5%.

De dalende prijzen bieden hoop dat de VS op weg is naar het inflatiedoel van de Fed van 2%. Dit zou voor de Amerikaanse centrale bank een aanzet kunnen zijn om de rente te verlagen. Een minder agressieve Fed wordt als positief beschouwd voor risicovolle activa, wat Bitcoin en altcoins een impuls zou kunnen geven.

De rol van Chancer in het crypto-ecosysteem

Chancer is een revolutionaire blockchain die tot doel heeft de manier waarop wedden plaatsvindt te veranderen. Momenteel worden weddenschappen uitgevoerd op gecentraliseerde marktplaatsen. De bookmakers of eigenaren van dergelijke marktplaatsen bepalen de weddenschappen.

Met Chancer wordt de rol van tussenpersonen bij weddenschappen geëlimineerd. Weddenschappen vinden plaats in een virtueel blockchain-ecosysteem, dat in handen is van de gebruikers. Met andere woorden, gebruikers creëren peer-to-peer gokmarkten en bepalen hun eigen regels en kansen.

Inzetten nodigen vrienden, familie, kennissen en fans uit op hun gokmarkt. Ze kunnen zich ook aansluiten bij P2P-markten die door anderen zijn gecreëerd en deelnemen aan op blockchain gebaseerde voorspellingen.

Chancer biedt veel flexibiliteit omdat gebruikers P2P-markten kunnen creëren op basis van meerdere evenementen. Gebruikers kunnen een Chancer-markt creëren, van reguliere gokevenementen tot sociale activiteiten. De mogelijkheid om vanuit vrijwel elk evenement een P2P-markt te ontwikkelen, vergroot de reikwijdte van weddenschappen. Hierdoor kan Chancer groeien en een aanzienlijke marktniche veroveren in de snelgroeiende goksector.

Wat is het Chancer-token en welke waarde heeft het?

Chancer-token of $CHANCER is het token dat het blockchain P2P-wedplatform zal runnen. Gebruikers worden beloond met het token voor succesvolle winsten en voorspellingen.

CHANCER ontleent waarde aan de populariteit van het Chancer-ecosysteem. Hoe meer gebruikers meedoen en deelnemen aan P2P-weddenschappen, hoe meer de vraag en prijs van het token worden ontgrendeld. Dat vooruitzicht maakt CHANCER tot een opwindend teken, aangezien wedden een gevraagde dienst is.

Chancer-token is niet beperkt tot alleen weddenschappen. Gebruikers worden beloond met het token voor het creëren van de P2P-weddenschapsmarkten. Het doel is om meer gebruikers te stimuleren deel te nemen aan marktmakende activiteiten en het platform te laten groeien. Marktmakende beloningen vormen voor Chancer een substantiële investeringszaak die verder gaat dan wedden.

Uitzetten zal ook een passieve inkomstengenererende strategie zijn voor Chancer-gebruikers. Gebruikers kunnen het native token inzetten om de groei van het platform te vergemakkelijken en opbrengsten te verdienen. Met het oog op de duurzaamheid krijgen gebruikers korting op de kosten wanneer zij P2P-markten creëren of zich er bij aansluiten. Extra beloningen worden verdiend door het Chancer-platform te delen.

Chancer prijsvoorspelling voor 2023 en 2024

Chancer bereidt zich voor op notering op Uniswap en andere CEX’s in het derde kwartaal van 2023. De prijs zou kunnen stijgen wanneer het token beschikbaar is op beurzen. Investeerders hebben een verhoging van 1.000% voorzien voor het token wanneer het genoteerd wordt.

In deze voorspelling verdient een prudentiële 100% of meer de voorkeur als duurzame koerswinst. De voorspelling is gebaseerd op het feit dat het Chancer-platform later in het vierde kwartaal van 2023 en begin 2024 zal worden gelanceerd.

Een verhoging met een factor 10 heeft de voorkeur in 2024, wanneer de vraag van Chancer voortkomt uit het gebruik van zijn platform. Op de lange termijn zouden de winsten de schattingen van tien keer kunnen overschrijden, omdat Chancer meer gebruikers trekt.

Sources


Article information

Author: Dawn Williams

Last Updated: 1698248882

Views: 772

Rating: 3.6 / 5 (115 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dawn Williams

Birthday: 1908-09-11

Address: 011 Shawna Centers, Barkerside, CO 72750

Phone: +3933376504704246

Job: Chef

Hobby: Skydiving, Horseback Riding, Arduino, Billiards, Snowboarding, Whiskey Distilling, Bowling

Introduction: My name is Dawn Williams, I am a talented, capable, unreserved, striking, bold, intrepid, skilled person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.