header banner
Default

Experts waarschuwen dat de Sonala-koers zich klaarmaakt voor een omdraai


In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van solana (SOL), afkomstig uit onze exclusieve premium omgeving. Solana is een snel, veilig en schaalbaar blockchain-platform dat wordt gebruikt voor gedecentraliseerde apps  (dApps).

Mocht je na het lezen van deze analyse vragen hebben of op zoek zijn naar meer diepgaande inzichten, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 lid te worden van onze premium omgeving voor een proefperiode van 30 dagen. Hier kun je in contact komen met onze gemeenschap, analisten en mede-investeerders. Onthoud, dit is geen financieel advies, maar een inkijk in de analyses van onze deskundigen.

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Technische analyse solana (SOL)

VIDEO: Why Is SOLANA Going Up? (SOL Price Analysis)
Zach Humphries

De analisten van Crypto Insiders  hebben onlangs in de Premium omgeving het volgende over SOL gedeeld:

“SOL blijft onze voorspellingen nauwgezet volgen. Onlangs hebben we de afronding van wave 4 van een 12345 Elliott Wave patroon gezien, die eindigde met een AB=CD harmonisch patroon.

Dat wijst op een aanstaande neerwaartse beweging in de vorm van een wave 5. Het is echter mogelijk dat de SOL koers eerst nog iets verder omhoog gaat voordat de verwachte daling wordt ingezet.

Onze aandacht is alvast gericht op de kritische grens van $8,16. Met een daling hieronder willen we zoeken naar een nieuw instapmoment. Daarna kan de koers namelijk weer flink stijgen en daar willen we natuurlijk van profiteren.”

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/bvWU3GU4/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: Why 42 Solana (SOL) Will Set You FINANCIALLY FREE!!
No Bs Crypto

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: 📊 Solana (SOL) is ZEER STERK! Gaat de koers met 200% STIJGEN?! Bitcoin koersanalyse! Naar $32.450?
CryptoCoinTalk

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Susan Peck

Last Updated: 1698464762

Views: 784

Rating: 4 / 5 (36 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Susan Peck

Birthday: 1923-01-28

Address: 02168 Nicholson Summit Suite 945, Port Johnchester, NH 51290

Phone: +4204126940583541

Job: Psychologist

Hobby: Hiking, Puzzle Solving, Cycling, Camping, Drone Flying, Woodworking, Board Games

Introduction: My name is Susan Peck, I am a accomplished, forthright, persistent, vibrant, bold, unguarded, candid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.