header banner
Default

Koin Bülteni: PEPE Furyası Sona Eriyor mu? Sıradaki PEPE Coin Hangisi?


Popüler meme coin Pepe furyasının son günlerde sakinleşmesi nedeniyle sıradaki PEPE’nin hangi coin olacağı düşünülmeye başlandı.

Pepe (PEPE), 2023 yılında büyük ilgi gördü ve bireysel yatırımcıların sosyal medyadaki gücünü simgeledi.

Ancak PEPE şu anda tarihi zirvesinin yüzde 83 gibi önemli bir oranda altında performans sergiliyor. Bundan dolayı, uzmanlar para biriminin daha sonra önemli bir fiyat artışı döneminden geçme potansiyeli üzerine bir tartışma yürütüyor.

Bu arada, bazı meme coin yatırımcıları, yılın geri kalan aylarında büyük işler başarabileceğine inandıkları yepyeni ön satış projesi Meme Kombat’a (MK) alternatif olarak yöneliyor.

Bunun dışında başka bir ön satış projesi olan Bitcoin Minetrix de yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Şimdi bu iki projeyi yakından inceleyelim.

Meme Kombat PEPE’yi Tahtından İndirmeyi Hedefliyor

VIDEO: İlgi Pepe Coin Gibi Meme Coinlerde!
Crypto Kemal

PEPE’nin muhtemel gidişatına ilişkin devam eden tartışmaların ortasında, meme coin piyasası potansiyel olarak önemli bir rakip olan Meme Kombat’ın (MK) ortaya çıkışına tanık oldu.

Şu anda ön satış aşamasında olan oyun platformuna iyi büyük. Topluluk şu sıralar Meme Kombat token satın almak için araştırma yapıyor.

Ünlü kripto para analistleri, bu çığır açan girişime desteklerini ifade ediyor ve bu yılın başlarında PEPE tarafından görülen başarıyı anımsatan alanda potansiyel büyük bir atılım olarak onaylıyorlar.

Meme Kombat’ın ana işlevleri, kullanıcıların “meme savaşları” üzerine aktif bahis oynamasına veya platformun kendi coin’i olan MK’ya pasif olarak yatırım yapmasına olanak tanıyor.

Meme Kombat’ın teknik dokümanında belirtilene göre, kullanıcılar DOGE gibi popüler karakterleri içeren meme savaşlarına katılarak potansiyel olarak önemli kazançlar elde edebilecekler. Ayrıca, kullanıcılar tokenlerini eş zamanlı olarak stake etme olanağına da sahip.

Şu anda, stake edenler yüzde 112’lik pasif bir yıllık yüzde getiri (APY) elde etme fırsatına erişiyor. Bu oran, kripto stake protokollerinin çoğunluğu tarafından sağlanan getirileri önemli ölçüde aşıyor.

Meme Kombat Ön Satışı Hızlı Başladı

VIDEO: Pepe Coin Son Dakika Analizi ve Geleceği
Saybork

Meme Kombat platformunun geliştirilmesine devam edilmesine rağmen, ekip sınırlı süreli bir ön satış aşaması başlattı. Bu dönem, potansiyel yatırımcıların kripto para borsalarında listelenmeden önce Meme Kombat token satın almalarını sağlıyor.

Ön satışın ilk haftasında, 114 bin doların üzerinde bir meblağ başarıyla elde edildi ve MK tokenleri sadece 1,667 dolar fiyatla satışa sunuldu.

Meme Kombat, çoğunlukla 1 milyon dolarlık mütevazı finansman hedefi ve ilk aşamalarında topladığı önemli destek nedeniyle başarı için umut verici beklentilere sahip olduğunu belirtiyor.

Bitcoin Minetrix Kripto Madenciliği Konusunda Sektörde Bir İlki Başlattı

VIDEO: 🚨ALTCOİNLER YÜKSELİYOR DİKKAT🚨STARL RACA COİN LUNC NE OLACAK! #lunc #ftt #starlink #ceekvr #racacoin
JaSTieL

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), Bitcoin madenciliğine giriş engelini azaltmayı amaçlayan yeni bir kripto para projesi.

Bitcoin madenciliği dünyası uzun zamandır mali açıdan rahat ve zengin teknik bilgi birikimi olanlara ayrılmıştı. Ancak Bitcoin Minetrix oyun alanını eşitlemeyi hedefliyor.

Benzer bir misyonla çalışan birçok bulut madenciliği platformu olsa da Bitcoin Minetrix güçlü rekabet avantajlarıyla kendini diğerlerinden ayırıyor. Platform, bulut madenciliği tokenleştirme modeli aracılığıyla benzersiz bir şeffaflık sunarak oyunun kurallarını değiştiriyor.

BTCMTX tokenlerinin ilk coin arzı beklentileri alt üst ederek sadece birkaç günde 165 bin dolardan fazla bir meblağ topladı.

Bitcoin Minetrix token satın almak isteyenlerin token başına sadece 0,011 dolar ödeyerek katıldığı ön satış, inanılmaz derecede uygun maliyetli bir giriş noktasını temsil ediyor.

Bitcoin Minetrix’in cazibesi, Bitcoin türevlerine artan ilgi ile daha da katlanıyor. BTC2.0 ve Bitcoin Cash gibi öncüller, erken benimseyenler için kazançlı getiriler göstermiş olsalar da aynı zamanda volatilite de gösterdiler. Bu da uzun vadeli değerleri hakkında soru işaretleri yarattı.

Uzun vadeli yatırımcılar söz konusu olduğunda, spekülasyon ikinci planda olabiliyor. Bu yatırımcılar öncelikle coin’in temel faydası ve piyasayla ilgisi olup olmadığıyla ilgileniyor. Bir tokenin değerini belirleyen ve heyecan azaldıktan sonra bile onu canlı tutan şey de bu.

Bitcoin Madenciliğinin Herkese Açılması

VIDEO: Meme Coin'lerin Geleceği Var mı? | PEPE Yeni DOGE Olabilir! | Kripto Trend
Coinkolik

Geleneksel Bitcoin madenciliği pahalı ve enerji yoğun bir süreç. Genellikle çevresel etkileri nedeniyle de fazlasıyla eleştiriliyor. Bitcoin Minetrix, madenciliğe erişimi basitleştirerek bu sorunları ele alıyor. Böylece kullanıcı tabanını genişletiyor ve Bitcoin’in merkeziyetsiz yapısına sadık kalıyor.

Mevcut Bulut Madencilik Hizmetlerinin Sınırlamaları

VIDEO: Pepe Coin VS Shiba Coin
Saybork

Mevcut bulut madenciliği seçenekleri madencilik topluluğunu çeşitlendirme konusunda önemli adımlar atmış olsa da mükemmel olmaktan uzak. Genellikle önemli ön maliyetler ve sürekli izleme gerektiriyor. Bu da gerçekten pasif gelir akışları arayan sıradan yatırımcılar için cazibeyi zayıflatıyor.

Bitcoin Minetrix, bu sorunların üstesinden gelerek Bitcoin madenciliğinin ne anlama geldiğini yeniden tanımlamaya ve bunu herkes için erişilebilir ve basit hale getirmeye hazırlanıyor.

Küresel kripto para madenciliği pazarının 2032 yılına kadar yaklaşık 7 milyar dolar değerinde olabileceği tahmin edilirken, Bitcoin Minetrix bu büyüyen sektörden yararlanmak için kendini konumlandırıyor.

Sonuç olarak Bitcoin Minetrix, bu yenilikçi “Stake-to-Mine” mekanizması aracılığıyla Bitcoin madenciliği yapma olanağını sıradan kripto yatırımcılarının erişimine sunmayı amaçlıyor.

Yatırımcılar sadece Bitcoin Minetrix token satın alımı yaptıktan sonra, stake edip bulut madenciliği tesislerine erişebilirler. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Morgan Hernandez

Last Updated: 1698043442

Views: 982

Rating: 4.1 / 5 (68 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Morgan Hernandez

Birthday: 1965-11-11

Address: 8033 Moore Dale, Donnafort, UT 80364

Phone: +4494082379493231

Job: Article Writer

Hobby: Tennis, Camping, Soccer, Pottery, Badminton, Singing, Robotics

Introduction: My name is Morgan Hernandez, I am a treasured, proficient, unyielding, steadfast, persistent, unswerving, Colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.